Luk fuldskærm
Solgt
Lystejendom med flot stuehus og maskinhal, tæt på Varde
Skøn ejendom med et grundareal på 2 ha, beliggende ca 3,5 km fra Varde byskilt.

Jorden ligger samlet rundt omkring bygningsparcellen og giver god mulighed for dyrehold eller anden pladskrævende hobby.

Ejendommes stuehuset på 174 m2 byder på et flot og lyst køkkenalrum i åben forbindelse til stue med en dejlig karnap, med hyggelig siddeplads, som skaber en indbydende atmosfære med masser af naturligt lys.

Den tidligere stald er indrettet med et lyst og tidsløs toilet samt et flot badeværelse med direkte adgang fra soveværelset, som er udstyret med en praktisk walk-in-garderobe, som giver god opbevaringsplads og funktionalitet.

På husets første sal, finder I en stor repos som anvendes til kontor samt to store værelser med loft til kip.
Det store bryggers er udstyret med alle nødvendige installation til vaskemaskine og tørretumbler, samt gode opbevaringsmuligheder.

Fra stuehuset er der direkte adgang til stalden, der sammenbygget med maskinhuset, hvilket kan være gavnligt for dem, der har interesse i dyrehold, erhverv eller pladskrævende hobby.

Den hyggelige gårdhave og havestuen med navnet "Fruens vilje" giver mulighed for udendørs ophold og afslapning. Udestuen kan bruges året rundt til at nyde naturen og tilbringe tid med familie og venner.

Varde er en by med et bredt udvalg af faciliteter, herunder skoler, indkøbsmuligheder, svømmehal og meget mere. Denne placering giver nem adgang til alle nødvendige tjenester og fritidsaktiviteter. Fra ejendommen er du hurtig ved knudepunktet, Korskroen med adgang til E20 motorvejen.

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler