Luk fuldskærm
Meget flot renoveret bolig med erhvervsdel. KAN EVT: LEJES
EVT LEJE.

Villa/Nedlagt landbrug

Kjeldgaardsminde var i mange år Købmandsgård ogfoderstof for egnens landmænd. I dag er boligdelen adskilt fra driftsdelen og udbydes som en villa uden jord i dette udbud.
Stuehuset er totalrenoveret i 2008 for mere end det nu udbydes til. I bygningen, der medfølger er der 250 m2 i et plan. her i indgår en stor dobbeltgarage med gulvvarme samt et fyrrum med pillefyr. Fra garagen er der indgang til stuehuset. Først er der et bryggers og der fra indgang til køkken-alrummet, der er boligens suveræne rum. Her er åben til kip og flot trappe til værelse på 1 salen. overalt i boligdelen er der gulvvarme. Der er stort soveværelse og walk-inn samt her fra adgang til badeværelse med spa og brus. I stueplan yderligere et badeværelse.
Anvendes indgang fra forsiden af stuehuset ud fra vejsiden kommer man ind i stor entre og videre indgang til Køkken-alrummet. Og går man ind fra gårdspladsen midt på stuehuset kommer man ind i en mindre entre med indgang til Køkkendel til højre, trappe til 1.salen med registreret - men ikke renoveret boligareal, som ikke er anvendelig. Gås til venstre kommer man ind i erhversdelen, der også har indgang fra gavlen. Her er 2 rum og tidligere har der været fodklinik og der før kontor og endnu tidligere butik.

En meget flot boligmulighed i totalrenoverede rammer og mulighed for liberalt erhverv med let adgang til parkering.

Væk fra vejen og den ekssisterende foderstofforretning ligger en dejlig lukket have, der kan tilgås fra garager og boligdel.

Sælges ejendommen ikke snarest, vil den kunne lejes. Hør nærmere hos mægler.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler