Luk fuldskærm
Solgt
Kvægbrug med 186 hektar og knap 400 køer.
Udbydes fleksibelt. I FULD drift eller som TOM ejendom. Kontakt mægler på 51843196 og hør nærmere.

Denne velarronderede og velholdte bedrift ligger mellem Bjerregrav og Klejtrup i Viborg kommune.
Her er samlet 186 hektar fordelt på 3 ejendomme med bygninger og 2 bygningsløse ejendomme. Al jorden ligger i kort afstand til hinanden.

Efter ansøgning om grundbetaing for 2023 er søgt for 236,41 hektar. De ejede ha. udgør ca. 160 ha. omdrift inkl. brak, ca. 11 ha. permanent græs og resten læhegn, bygningsparceller og natur.

På Lundvej 37 er samlet alle malkekøerne. Lige ved foderbordene ligger stor siloplads, hvor langt det meste af grovfoderproduktionen kan opbevares. Her er samlet plads til de aktuelle 370 køer. Der er en miljøgodkendelse efter produktionsareal og med en yderligere optimering, vil der kunne øges lidt i antallet. Der malkes i en 2 x 10 malkestald fra 2004.
Stuehuset er stort, velholdt og fremstår flot og lyst. Gennemrenoveret inden nuværende ejere flyttede ind.

Som nabo ligger Lundvej 10, hvor alle kvierne er opstaldet. Dels i dybstrøelse for de mindste og i løsdriftstald med sengebåse for alle kvierne fra lige før løbning og til lidt før kælvning. På denne ejendom er der et ligeledes velholdt stuehus, som er udlejet til ejers familie.

Ligeledes tæt på og midt i arealerne ligger beboelsesejendommen Lundvej 12, hvor der bor medarbejdere.

Der er tilstrækkelig gylleopbevaringskapasitet til produktionen og alt dybstrøelsen bliver afhentet til biogasproduktion.
Ud over egen jord er der 2 tilforpagtninger, der også ligger i nærheden. Jorden er jb 2 og 4 med lidt humusjord i engstykkerne mod Skals å.
Malkekøerne er Holsteins med gns. levering til mejeri på ca. 11.000 kg EKM. Sundhedsstatus for Salmonella er 1,
Der findes B-streptokokker - dog uden at det giver gener i besætningen. Celletal for leveret mælk er aktuelt ca. 150.000.

Ovennævnte beskrivelse er for bedriften i fuld drift.

Ejendommen kan også købes tom, kontakt ejendomsmægler for at høre nærmere.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler