Luk fuldskærm
Ny pris
Charmerende ejendom med egen skov
Charmerende ejendom beliggende ugenert tilbagetrukket fra vejen og kun ca. 1,5 km fra Lyne. Ejendommen har en idyllisk og privat beliggenhed, omgivet af marker og fredskov.

Ejendommen byder på ca. 1,6 hektar privat fredskov, hvor man kan nyde den naturskønne atmosfære og gåture i skoven. Derudover er der ca. 1,3 hektar agerjord, som kan bruges til dyrehold eller udlejes til en landmand.

Stuehuset er rummeligt med i alt 210 m2 fordelt med et køkkenalrum, hvor der er rigelig plads til madlavning og spisning. Dette område fungerer som hjertet i hjemmet og er et ideelt sted til familieaktiviteter og samvær.
Lyst og tidsløst badeværelse, med direkte adgang til soveværelse. Der er tre gode værelser samt et stort soveværelse med skabsvæg.
Dejlig rummelig vinkelstue med udgang til en solrig terrasse, hvor man kan nyde udendørsområdet og den smukke udsigt.

Ejendommen har en smuk og parkligendende have med grønne områder, blomsterbede og træer som giver haven et naturligt og fredeligt miljø at slappe af og nyde naturen i.

De gode udbygninger åbner op for et væld af muligheder fx. hestehold eller andre pladskrævende hobbys.

Med en beliggenhed tæt på Lyne by, der tilbyder forskellige faciliteter som friskole, sportshal, tank med kiosk og meget andet, har man det fleste af hverdagens fornødenheder tæt på. Der bliver i løbet af 2023 etableret en cykelsti fra ejendommen til Lyne.

Samlet set tilbyder ejendommen en kombination af naturlig skønhed, privatliv og bekvemmeligheder i nærheden. Et ideelt sted hvis man søger ro og natur.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler