Luk fuldskærm
Hyggelig ejendom med hestestald og ridehal
Velkommen til Nybrovej 71 i Janderup!

Denne hyggelige ejendom er en unik mulighed for at have hestene hjemme.
Med en beliggenhed blot ca. 1,5 km fra Janderup, vil I opleve det bedste fra begge verdener: en fredelig og naturskøn beliggenhed og samtidig være tæt på et hyggeligt lokalsamfund med skole, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder.

Ejendommen tilbyder en rummelig bolig på 148 kvm. Boligen indeholder bla. køkkenalrum, stue og mange gode værelser. Boligen giver masser af plads til familien og omfatter moderne faciliteter, der sikrer komfortabel dagligdag. Boligen opvarmes med et jordvarmeanlæg fra 2012. Herudover får I også et 7,2 kWh solcelleanlæg fra 2012, som hjælper med at holde elregningen lav.

Ejendommen strækker sig over hele 1,8 ha, som bl.a.er udlagt til hestefolde. Centralt placeret på ejendommen finder I ridehallen som måler 20x35 meter. Ridehallen giver mulighed for at træne og ride uanset vejrforholdene. Udover ridehallen får I også hestestald med 5 hestebokse, lade med 2 hestebokse, vandspiltov og sadelrum. I de resterede udbygninger finder I gildesal samt to værelser.

Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og lad os vise jer alt, hvad denne fantastiske hesteejendom har at byde på. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Nybrovej 71!
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler