Luk fuldskærm
Nyhed
Fredeligt beliggende ejendom tæt på Kolding
Kun 15 minutters kørsel fra Kolding omkranset af det dejlige, bølgende landskab finder I denne charmerende lystejendom.

Ejendommen er under udstykning og der medfølger ca. 2 ha., hvoraf knap halvdelen udgør agermark, der ligger syd for bygningerne i forlængelse af den flotte have. Agermarken er bortforpagtet indtil årsskiftet.

Ejendommen ligger tæt på den 14 km lange "Troldhedestien", der følger det tidligere jernbanespor fra Kolding mod Ferup og Kirsbøl. Stien fører gennem naturskønne områder og ender helt inde ved Kolding Jernbanestation og kan benyttes til fods, på cykel eller til hest. Stien fører bl.a. forbi Ferup Sø og den flotte natur omkring Almind Å.

Med kun 8 km til Esbjergmotorvejen og nærliggende indkøbsmuligheder i Jordrup eller Vester Nebel, samt skole og skolebusstoppested kun 100 meter væk, er beliggenheden praktisk og tilgængelig.

Ejendommen byder på mange anvendelsesmuligheder, herunder for mindre heste-/dyrehold, ligesom her er god plads til den store familie.

Det flotte stuehus på 219 kvm er opført i proprietærstil i 1887 og er løbende ajourført og opdateret, herunder er bl.a. badeværelse og køkken renoveret, og vinduer og døre er skiftet i 1998.

Her venter en ejendom med historie - klar til at byde nye ejere velkommen til at skrive næste kapitel.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Brørup


Nørregade 12

6650 Brørup


75 38 20 00

broerup@agriteam.dk

Besøg mægler