Luk fuldskærm
Velindrettet hesteejendom beliggende ved Esbjerg N
Velkommen til denne ejendom på Rønnegårdsvej 13 - perfekt til dig, der ønsker både landlig idyl og nem adgang til byens faciliteter. Med kun 14 km til Esbjerg og 12 km til Varde, er du tæt på det hele. Esbjerg N finder I indenfor 6 minutters kørsel og Skads, hvor der er skole til 9. klasse finder du under 5 km fra ejendommen.

Ejendommen, der er renoveret i 2013/2014, byder på hele 173 m² moderne funktionelle kvadratmeter. Huset er indrettet med et lyst og rummeligt køkken-alrum med Vordingborg Køkken, fem værelser og to stilfulde badeværelser. Komforten er i top med gulvvarme i hele huset, også på husets 1. sal. I får desuden direkte adgang fra stuehuset til hestestalden.

I 2013 er der etableret 8 kWh jordvarmeanlæg, nedsivningsanlæg, byvand samt nye elinstallationer så ejendommen både er energieffektiv og miljøvenlig.

Grundarealet omfatter hele 2,8 ha jord, som er indrettet med folde - ideelt for hestehold eller anden udendørs aktivitet. Derudover er der en 20x60 meter ridebane og syv rummelige hestebokse, hvilket gør ejendommen særdeles velegnet for hesteelskere.

Denne ejendom tilbyder den perfekte kombination af komfort, moderne faciliteter og fremragende udendørs muligheder. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev dette fantastiske sted.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Rønnegårdsvej 13!
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler