Luk fuldskærm
Investerings- og/eller liebhaverejendom
Ejendommen hvor Outrup Golfbane ligger udbydes til salg og henvender sig kunder som ønsker en dejlig bolig eller til en investor som ønsker et fornuftigt afkast af den investerede kapital. Ejendommen er firlænget og der er kun 2 km til Outrup, en aktiv landsby i den nordlige del af Varde Kommune og med kun 10 km til Henne Strand.

Golfbanen samt nogle af driftsbygningerne er udlejet til Outrup Golfbane ApS - se evt. på www.outrupgolfklub.dk, hvor der er oplysninger om banen m.v.
Ejendommen består af 2 fritliggende længer med beboelse samt 2 længer indrettet til butik, kontor, mødelokale, lager samt værksted som lejes ud til Outrup Golfbane. Derudover fritliggende maskinhus, ligeledes udlejet til Outrup Golfbane.

Der er et tilhørende areal på 16,7732 ha og det meste af arealet anvendes i forbindelse med golfaktiviteter. Arealerne kan vandes fra eget markvandingsanlæg. Anlægget består af Driving Range med et 360 m2 stort overdækket areal, der er opført af Outrup Golfbane, som derfor ikke betaler leje for denne bygning, en 9 hullers parkbane med en lille toiletbygning ligeledes opført af Outrup Golfbane, en 6 hullers par-3 bane samt puttinggreen og p-plads.

Der er bygget nyt stuehus i 2004 med et boligareal på 184 m2; heraf 76 m2 på 1. sal. Stuehuset fremtræder attraktivt og giver god plads til en familie. Boligen er pt. udlejet
Det tidligere stuehus er ligeledes udlejet og har et reg. boligareal på 125 m2 (er ca. 155 m2) og er renoveret og opdateret i 2019.

Begge boliger forsynes med varme fra fælles stokerfyr som også forsyner kontor/butik m.v. med varme. Der er godkendt nedsivningsanlæg fra 2004 til ialt 14 PE og vandforsyningen er fra Outrup Vandværk.

Ejendommen egner sig som nævnt fint til en investor og vi giver gerne liebhavere oplysninger omkring ejendommens økonomi i forbindelse med køb.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler