Luk fuldskærm

Bygningssættet er beliggende godt trukket tilbage fra offentlig vej. Samlet areal er knap 4,8 ha.

Stuehus:
Opført i røde teglsten og i dag med mørke tagsten. Indrettet med baggang, godt køkken med spiseplads, mellemgang, badeværelse, soveværelse, forgang, to lyse stuer og forgang med trappe til 1. sal. Stuerne er i husets fulde bredde og derfor med godt lysindfald fra begge sider. 1 salen fremstår ligeledes lyst. Her er der 5 værelser og badeværelse. Huset er opvarmet med halmfyr der er placeret i de ældre driftsbygninger. Stor og præsentabel have omkring huset der primært er udlagt i græs og derfor ret nemt at passe.

Ældre driftsbygninger:
Pænt vedligeholdte tidligere stalde og lader. I det meste af bygningerne er der plan gulv, så de er fint anvendelige til opbevaring mm. Primært opført i røde teglsten og med eternittag. Ud over at store dele af bygningerne er meget anvendelige til lager mv. er her også værksted og bilgarage. Bygningerne er opført i perioden 1938 til 1974 og er med et samlet areal på ca. 1360 m2.

Nyeste hal:
Fritliggende hal på 1675 m2 opført i 2005 med stålspær, stålplader på siderne og med eternittag. Hallen er delt ca. på midten indvendigt. En del er indrettet til maskiner og den anden del er indrettet til kreaturer på dybstrøelse med fanggitre. Hallen er meget anvendelig til lager, maskiner mv. Der er meget gode adgangsveje til hallen direkte fra offentlig vej og der er meget god plads omkring bygningen til lastbiler mv.

Jorden:
Til ejendommen hører et samlet areal på ca. 4,8 ha. Det hele er beliggende omkring bygningerne. Ud over gårdsplads er der ca. 1 ha med grantræer og resten ligger ud i græs til slet.

Vindmølle:
Opført i 2016. Strømmen afregnes til kr. 2,50 pr. Kwh i 20 år fra opførelse af møllen. I et typisk vindår genererer det en indtægt på ca. 70.000 kr.

Ejendommen er meget pænt vedligeholdt og præsenterer sig flot med bred allé fra offentlig vej. Der er en stor og meget anvendelig bygningsmasse der danner rammerne om en flot ejendom. Ejendommen ligger i et naturskønt område med overkommelig afstand til Randers og E45.

Ejendommen er klar til overtagelse januar 2025
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler