Luk fuldskærm
Solgt

Kvægbedrift beliggende i Ravnkilde mellem Hobro og Støvring

Samlet matrikulært areal på 77,24 ha

Bygningssæt
Den oprindelige del af bygningssættet er beliggende meget centralt i landsbyen Ravnkilde. Stuehuset ligger som et byhus med kort afstand til indkøb og skole.

I 2001 er der bygget ny stald på bar mark, så det meste af den animalske produktion er rykket et godt stykke væk fra byen.

Produktionsbygninger
Ældre bygningssæt i forbindelse med stuehuset. Anvendes i dag til opdræt 3-6 mdr. En del af staldene kan jf. ny miljøgodkendelse fremadrettet ikke anvendes til dyrehold. Sammen med staldene, ligger en lade på 306 m2, der anvendes til halmlager. En del er isoleret værksted.

Fritliggende maskinhus på 317 m2. Opført i stålspær beklædt med stålplader og eternittag. Port i gavl. Fint og anvendeligt.

I 2001 er der opført en ny stald omkring 50 meter fra oprindelige stalde. Stalden er forlænget i 2006. Opført i søstenselementer med gardiner i siderne. Sand i de 230 sengebåse, der er fordelt med 106 og 124 til siderne. 2*12 malkestald, teknikrum, kontor, toilet og tankrum. 15.000 l udendørs tank og 4000 l indendørs. Kørefast vej på de mest befærdede områder og køresiloer lige op til stalden.

Meget veldrevet og godt vedligeholdt staldanlæg, når alder tages i betragtning.

Der er lejet stald til kvierne på en naboejendom. Her er 150 sengebåse. Prisen er aftalt til 3 kr. dyr/dag.

Bolig
Opført i 1880. Fremstår i dag i gule mursten med eternittag. Samlet boligareal er 216 m2. Indeholder entre med adgang til badeværelse, bryggers og lille kontor. Spisekøkken med god plads. Stue, soveværelse og badeværelse. 1 sal indeholder 2 værelser. Boligen er løbende opdateret. Opvarmning sker ved fjernvarme. Velanlagt have.

Jorden
En stor del af jorden er beliggende omkring bygningerne. Den resterende del er beliggende ret spredt, og med ret stor afstand fra bygningerne. Boniteten er primært lerblandet sandjord.

Ejendommen sælger for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelse

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler