Luk fuldskærm
Solgt
Juletræsejendom med samlet 52 hektar i Fiskbæk ved Løgstrup.
Meget naturskønt og tilbagetrukket fra Rute 26 med kun 2 km til Løgstrup (cykel på sti eller i bil) ligger denne skov- og natur ejendom. Her er under 10 km. til Viborg og 20 km. til Skive ligesom Midtjyllands Lufthavn i Karup er med kort afstand.
I Løgstrup findes alle nødvendigheder i dagligdagen. Stor velfungerende skole, dagpasning, læge og indkøbsmuligheder i den store Brugs.
Selve ejendommen har et samlet jordtilliggende på 52 hektar. Af disse er ca. 20 ha. tilplantet med juletræer. På ca. 5 ha. er de plantet i 2017 og pletter ramt af tørken i 2018. De øvrige er ældre og her er der påbegyndt høst og nogle er til pyntegrønt.

Ud fra opgørelser og salg skulle der være ca. 50.000 træer på de udbudte arealer.Af disse er der opgjort til at ca. 30.000 plantet i 2017 - resten plantet tidligere. Antallet er ca. antal.

Der er på ejendommen ca. 9 ha. fredskov og yderligere arealer med skov, græsarealer velegnet til heste eller kreaturer. Ejendommen er et tidligere dambrug og i dalen og ved bygningerne er der stadig søer og vådområde.
Samlet giver denne variation en fantastisk natur og ligeledes jagt.
Stuehuset er et pænt og velholdt rødstensstuehus med meget flot 1 sal og rummelige værelser med lave energiudgifter.
Driftsbygningerne har været anvendt til dels heste og dels oplag og maskiner i forbindelse med juletræsproduktionen - ligesom der er personalefaciliteter. Højt beliggende er anlagt en ridebane og med græsarealerne er der gode muligheder for hestehold.
Opvarmning ved naturgas suppleret med el og brændeovn.

Tjek Boliglån
Vi henviser til prisportalen Tjek Boliglån: klik her for at se linket

Sælger er et dødsbo og ejendommen sælges med ansvarsfraskrivelse som sådant.

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler