Luk fuldskærm

Fjordcentret i Sødring ved Udbyhøj

Flot og fredeligt beliggende ejendom, der er indrettet til feriested for familiefester, skoler, foreninger mv.

Med 40 sovepladser og meget god plads omkring ejendommen er her basis for at samle hele familien til fest!


Ejendommen har tidligere været ejet af KFUM og er i dag ejet af en lokal landmand, der har centret som en gren af sin forretning. Efter omkostninger til løn og vedligehold, har ejendommen genereret et overskud på omkring 100.000 kr/år før forrentning


Bygningerne er beliggende som en 4-længet stråtækt ejendom med gennemkørsel til gårdsplads. Alle 4 længer er indrettet til feriekoloni med køkken, spisesal med loft til kip, badeværelser, soveværelser og sovesal. Generelt er ejendommen er rigtig god stand, udvendig som indvendig.


Det tilhørende areal er beliggende omkring bygningerne, lige bort set fra 3 ha agerjord, der ligger få hundrede meter herfra.

Arealet omkring ejendommen består af græsarealer og beplantninger. Arealet går helt ned til Randers Fjord, og fra diget er her få hundrede meter hen til Udbyhøj Strand, der har det blå flag. Her er for nyligt investeret meget i en attraktiv lystbådehavn og plads til fritidsaktiviteter, lige som der en grill i sæsonen. I forbindelse med havn og strand er der også færge over Randers Fjord, så der er kort afstand til hele Djursland. Is og Pandekager er også et besøg værd!


OBS! Køber skal eje en landbrugsejendom for at erhverve denne ejendom! Der kan dog foreligge en mulighed for at opnå dispensation herfor.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Bernt Villadsen ApS


Parkboulevarden 31

8920 Randers NV


44 22 99 13

randers@agriteam.dk

Besøg mægler