Luk fuldskærm
Lystejendom beliggende ved Stenderup
Med en central beliggenhed i udkanten af Stenderup og ca. 7 km fra Grindsted finder du Tingvejen 325 med en præsentable bolig og udbygninger med et væld af muligheder.

Til ejendommen medfølger der 8,6 ha jord, hvoraf ca. 3,1 ha er beplantet med juletræer. Resten består af agerjord og flot natur, hvor du kan holde dyr eller drive jagt.

Den rummelige bolig på 243 m2 byder på en fantastisk planløsning. Det åbne køkkenalrum er hjertet i huset og er ideelt til hyggelige sammenkomster. Der er 2 store stuer med godt lysindfald og en central placeret brændeovn. I stueplan finder du yderligere 3 værelser og en entré. Badeværelset er lyst og med et tidløst design.
Fra det store bryggers med praktisk funktionalitet til dagligdagen har du
adgang til en solrig sydvestvendt terrasse, perfekt til udendørs afslapning og underholdning.

På første salen finder du 2 gode og rummelige værelser samt et stort uudnyttet loftrum, som åbner op for mange muligheder for udnyttelse.

Med udbygninger i 3 længer får du skabt en herskabelig atmosfære og et godt lukket gårdmiljø. I den ene længe er der dobbelt garage og værksted, herudover stald og lade. Bag ved stalden er der et maskinhus på 283 kvadratmeter med god loftshøjde.

Ejendommen opvarmes med nyere miljøvenlig luft til vand varmepumpe.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler