Luk fuldskærm
Landejendom med 7,59 ha. mellem Varde og Næsbjerg
Velkommen til Vardevej 43! Denne rummelige landejendom er beliggende i smukke naturomgivelser og byder på 7,59 ha. Med en placering ca. 5 km fra Næsbjerg by får I både landlig ro og et hyggeligt lokalsamfund tæt på.

Stuehuset rummer hele 231 m2 og byder på en rummelig og funktionel indretning. I stueetagen finder I et stort køkkenalrum med Vordingborg Køkken og udgang til terrasse. I åben forbindelse med køkkenalrummet får I en hyggelig stue med brændeovn. Derudover indeholder stueetagen et badeværelse, et stort bryggers, der giver plads til opbevaring og vaske muligheder samt tre gode værelser. På husets 1. sal finder I yderligere tre værelser og et toilet.

Fra stuehuset har I direkte adgang til ejendommes dobbelt garage med 2 porte.

Udbygninger som bl.a. består af en ældre stald gør det muligt, at have værksted, dyrehold eller pladskrævende hobby.

Af ejendommens areal på 7,59 består ca. 4,19 ha af agerjord, ca. 1,91 ha af permanent græs samt ca. 0,45 ha som er beplantet med juletræer. Jorden er for nuværende udlejet, hvilket giver et økonomisk supplement til udgifterne.

I Næsbjerg får I mulighed for indkøb, offentlig transport, skole til 9. klasse samt fritids- og pasningsmuligheder. Byen har også et aktivt og velfungerende foreningsliv, der giver mulighed for at engagere sig og møde nye mennesker.
Varde finder I indenfor 6 km. Her får I specialforretninger og spisesteder samt alt det nødvendige til hverdagen i form af indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter med svømmehal og Varde Station.

Samlet set tilbyder Vardevej 43 et rummeligt og velindrettet hjem med masser af plads og mange muligheder.
Hent dokumenter
Bestil en fremvisning

Kontakt mægler

Agriteam Syd ApS - Varde


Borgpladsen 7A, 1. sal

6800 Varde


75 21 16 44

varde@agriteam.dk

Besøg mægler