Skip to the content

DIN MÆGLER I VARDE


Agriteam Varde, Ejendomsmæglerfirmaet Bo Tølle har siden 1992 formidlet salg af alle typer landbrugsejendomme. Med de mange års erfaring har vi opbygget et solidt kendskab og ekspertise inden for handler lige fra fritids- heste- og naturejendomme til produktionslandbrug i alle produktionsgrene. Den rigtige løsning kræver tit stor viden og kreativitet for, at vi kan opnå den bedste løsning for vores kunder.

Vi er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma og har ingen bindinger til samarbejdspartnere, som vi skal tage hensyn til i vores rådgivning.

Hos Agriteam Varde tilbyder vi:

  • Uafhængig og reel rådgivning

  • Ingen skjulte dagsordner

  • Salg af landbrugsejendomme siden 1992

  • Eksperter i alle typer landbrug

  • Resultatorienteret effektiv indsats

  • Troværdighed sat i højsædet

  • Effektiv markedsføring

Følg os på vores Facebookside her.

KONTAKT OS

Agriteam Varde ApS
Ejendomsmæglerfirmaet Bo Tølle

Engdraget 20
6800 Varde

Tlf.: 7521 1644

varde@agriteam.dk

Bo Tølle
Indehaver / Agrarøkonom / Ejendomsmægler MDE

bt@agriteam.dk

2342 1644

Vurdering og salg af naturejendomme, fritidslandbrug og produktionsejendomme i alle størrelser.
Landbrugsuddannet med praktisk erfaring inden for kvæg, svin, mink og planteavl og 12 års erfaring som ejendomsmægler.

Annitta Hedelund
Sagsbehandler

ah@agriteam.dk

7650 4200

Anne Mette Lauritsen
Sagsbehandler

aml@agriteam.dk

7650 4203

 

Lise Bomann
Salg og vurdering / Agrarøkonom

lb@agriteam.dk

2970 7021

Skal du have solgt dit landbrug?

Hos landbrugsmæglerne i Agriteam Varde kan vi hjælpe dig med at sælge din landejendom til et omfattende netværk af potentielle købere. Både indenlands og fra udlandet. 

Vores landbrugsmæglere er klar til at give dig kompetent og professionel rådgivning om salget af din ejendom. Kigger du efter en landejendom eller naturskøn bolig, så kan vores mæglere hjælpe dig med at finde spændende emner. Ud over de sager, som er annonceret officielt til salg, har vi også et omfattende netværk af potentielle sælgere i vores kartotek. 

Vores mæglere er specialister i salg af landbrug, produktionsejendomme samt lyst- og naturejendomme over hele Sydjylland og Vestjylland. Kontakt os for en uforpligtende drøftelse om mulighederne for salg af netop din ejendom – du kan booke et møde med os her på siden:

BOOK SALGSVURDERING

Du er altid velkommen til at ringe til os på 7521 1644, sende os en mail på varde@agriteam.dk eller kigge forbi vores mæglerkontor i Varde på Engdraget.

Vidste du, at alle der sætter deres deres ejendom til salg hos os, får adgang til en online tjeneste, hvor de kan følge med i interessen for deres ejendom? Mangler du et login til at følge din ejendom, så kontakt os allerede idag.

Vi glæder os til at sælge din landejendom eller finde den perfekte landejendom til dine behov.