På udkig efter en kvæggård?

 

Hos landbrugsmæglerne i Agriteam finder du altid et bredt udvalg af attraktive kvæggårde til salg, og vi har landbrugsmæglere som er specialister i netop salg af kvæggårde. De kvæggårde vi har til salg, er bredt fordelt over det meste af Jylland.

Herunder finder du vores aktuelle udvalg af kvæggårde, som vi har til salg på nuværende tidspunkt. Du kan nemt orientere dig nærmere om arealer, produktionsgodkendelser, driftsmateriel og andre relevante informationer på den enkelte kvæggård, ligesom du også kan finde billeder og relevante dokumenter på hver enkelt kvæggård.

Oversigten indeholder også kvæggårde, som vi har solgt for nylig.

   

Hvis du ikke lige finder en kvæggård, der opfylder dine krav, ønsker og behov, så kan vi stadig hjælpe dig. Qua vores store geografiske dækning og omfattende netværk af potentielle sælgere af kvæggårde, har vi stadig mulighed for at finde en kvæggård til salg, som matcher dine ønsker og behov.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specifikke krav til en kvæggård, som du ikke lige finder i oversigten herunder. Vi har også kvæggårde til salg, som ikke er annonceret offentligt endnu.