Nedlagt landbrug til salg? Vi har flere interessante emner.

Når du køber et nedlagt landbrug, så får du en masse fordele. Fredelige og rolige omgivelser, god plads til børnenes udfoldelsesmuligheder, en stor køkkenhave samt mulighed for at holde heste eller andre dyr er blot nogle af fordelene.

Størrelsen af arealet har stor betydning, når du køber nedlagt landbrug. Den har blandt andet betydning for, om du med dit nedlagte landbrug er omfattet af landbrugslovens regler og bestemmelser. Landbrugsloven fortæller blandt andet noget om bopælspligt, hvad du må bruge jorden til og meget andet. Derfor har det stor betydning, at du får den rette rådgivning ved enten køb eller salg af ejendom.

Hos Agriteam er vores dygtige ejendomsmæglere up-to-date med viden og lovgivning, så her kan du få kvalificeret rådgivning om køb af et nedlagt landbrug. Du kan også få indblik i de overvejelser, som du også bør gøre dig ved køb af et nedlagt landbrug.

   

Vi har flere nedlagte landbrug til salg

Udover de nedlagte landbrug vi har til salg på vores hjemmeside, har vi også potentielle ejendomme til salg i vores omfattende sælgerkartotek. Hvis du vil være på forkant med alle nedlagte landbrug, så tilmeld dig vores køberkartotek og få alle fordelene.

Har du spørgsmål til nogle af vores nedlagte landbrug til salg, så er du velkommen til at kontakte den lokale mægler på ejendommen.

Læs mere om køberkartoteket her og tilmeld dig.